sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Tervetuloa Luokanopettajan nettivaaliliitteeseen

Paperilehden, jossa on esitelty nopeimpia
pro peruskoulu-ehdokkaita, voi lukea
netissä (tässä linkki)

LUOKANOPETTAJALEHTI TUKEE PRO PERUSKOULUEHDOKKAITA TIELLÄ KOHTI EDUSKUNTAA

Luokanopettajalehti  on maan johtava pedagoginen lehti. Se ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja tavoittaa 5000-10 000 luokanopettajaa maan kaikissa osissa. Lehteä julkaisee Luokanopettajaliitto ry. Luokanopettajalehden ykkösnumero ilmestyi tammikuun lopussa 2011. Se leviää kaikkiin suomalaisiin alakouluihin ja sitä kautta se tavoittaa kaikki PISA-ihmeen tekijät: luokanopettajat.

Paperilehdessä on kahdeksan sivun artikkeli, jossa esittelemme sellaisten kansanedustajaehdokkaitten ajatuksia, jotka ilmoittautuivat edistämään peruskoulun ja peruskoululaisten etuja, jos tulevat valituiksi.  Lisäksi avasimme  ”nettivaaliliitteen”, sivuston, jossa julkaistaan kaikkien ehdokkaitten lähettämät esseet siitä, mihin suuntaan ja millaisilla keinoilla hän haluaisi peruskoulua kehittää. 

Jutun yhteyteen on liitetty ehdokkaan kuva ja myöhemmin hänen vaalinumeronsa. Paperilehteen ehti aineisto, joka saapuu viimeistään 5.12.2010. Nettiin esseet ja kuvat laitetaan nettiin saapumisjärjestyksessä. 

Martti Hellström
Päätoimittaja

HUOM! Klikkaa blogin oikeasta reunasta (blogiarkisto) vuosi 2010 ja sitten puoluetta, jonka ehdokkaista olet kiinnostunut. 

Tällä hetkellä (27.3.2011) PRO-peruskoulu ehdokkaiden esseitä  on nyt yhteensä  116.
1. SDP  38
2. Vihreät  24
3. Keskusta 18
4. Kokoomus  14
5. Kristillisdemokraatit 10
6. RKP  4
6. Vasemmistoliitto 5
8. Piraattipuolue 2
9. Itsenäisyyspuolue 1
9. Vapauspuolue 1
11.Perussuomalaiset 0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti